18 de maig- Dia Internacional dels Museus

El Museu Valencià del Joguet se suma al del Dia Internacional dels Museu, el lema del qual per a enguany és “Museus per la igualtat, diversitat i inclusió”
Aquesta iniciativa pretén posar en relleu el rol de la cultura i el patrimoni en la construcció social de les nostres identitats com a ciutadanes i ciutadans. En el nostre cas, pretenem destacar l’important paper que el joc exerceix en el nostre desenvolupament físic, social i intel·lectual des de la nostra infància i al llarg de les nostres vides.
La lluita contra les desigualtats passa pel reconeixement d’aquestes. La transversalitat de les exclusions de raça, classe social, gènere, edat, discapacitat i diversitat funcional, sexualitat, procedència per esmentar algunes circumstàncies, no actuen en solitari, sinó conjuntament i no necessàriament en aquest ordre.
Per això des del Museu Valencià del Joguet treballem fonamentalment des d’un enfocament coeducatiu, és a dir, a través de la no discriminació per raons de sexe i/o gènere en la difusió de les col·leccions, prestant especial atenció a la diversitat humana. Volem continuar unint a les persones a través del joc i la memòria, aspectes que ens uneixen en la nostra diversitat.

Related Posts

CULTURA DEL JOGUET – 2
HISTÒRIES DE JOGUETS IV
App Museo del Juguete Ibi

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.