Exposició temporal
“HISTÒRIES DE JOGUETS IV”

L’exposició “Històries de joguets” arriba a 2020 fruit de la constant i fèrtil relació entre el Museu Valencià del Joguet i l’Associació Cultural Engafat, la qual reuneix un gran grup d’artistes i professionals del disseny, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ibi.

Per quart any consecutiu, gràcies a l’obstinació i treball d’un gran equip de persones d’aquestes dues entitats, podem gaudir de les obres d’un nodrit grup d’artistes i afeccionats a l’art pròxims a la Vila d’Ibi. Una comunitat que continua creixent generant una xarxa d’afectes i relacions de gran valor creatiu. Moltes repeteixen i moltes altres són les persones que se sumen des de diversos punts de la Comunitat Valenciana a aquesta cita.

Els treballs que ací es presenten cada any donen compte de com aquesta convocatòria s’ha consolidat i ha aconseguit una creixent participació. La iniciativa s’ha convertit en un lloc de trobada imprescindible per al desenvolupament de l’art i la cultura contemporànies a Ibi. Obres interactives, al·legats feministes i LGTBIQ, il·lustració, pintura, escultura, peces sonores, audiovisuals, conceptuals i musicals s’uneixen per a reflexionar sobre una de les peces fonamentals de la nostra identitat: els joguets i l’univers que els embolica.

L’exposició ha tingut lloc a la Sala Temporal del Museu Valencià del Joguet, encara que en la seua tercera edició s’ha prolongat en el temps itinerant per primera vegada per diferents pobles de la Vall del Joguet, com són els municipis d’Onil (Centre cultural Eusebio Sempere) i Tibi (Centre Cultural de la Vila). La vocació del Museu és seguir aquest camí i promoure la itinerància també en la quarta edició ampliant-la amb la participació del municipi de Castalla.

En 2020 donades les especials circumstàncies en les quals ens trobem, les visites virtuals amb els i les artistes seran una alternativa a les visites guiades i tallers realitzats en anteriors ocasions. Tot això es podrà seguir xarxes socials, *facebook i instagram (@museovalencianodeljuguete) a través de directes i publicacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

1 × 4 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.