El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre es celebra als exteriors del Museu Valencià del Joguet la 5a Edició del Mercat del Joguet Antic d’Ibi, organitzat pel Museu amb la col·laboració de l’Hospital del Joguet de Madrid i el suport de l’Ajuntament d’Ibi. Com és habitual comptarem amb 20 parades de diverses parts de la geografia espanyola. En esta ocasió venen d’Ibi, Santa Pola, Hellín, Riba-roja, Petrer, Alacant, Albacete, Vitoria, Madrid, Barcelona i les localitats catalanes de Begues i Blanes.

En esta imprescindible cita tindrem l’oportunitat d’entrar en contacte amb el joguet antic i el món del col·leccionisme en un context tan especial com ara el Museu Valencià del Joguet. A més a més es podrà visitar gratuïtament l’exposició permanent i la temporal “El caixonet de la faena”, un projecte educatiu l’objectiu del qual es apropar als centres educatius i culturals la història del joguet i la indústria joguetera iberuda. Els museus del Joguet i de la Biodiversitat celebraran jornades de portes obertes durant tot el cap de setmana.

No us oblideu! Dins de molt poc podrem gaudir d’este mercat amb tradició que torna després de dos anys de parèntesi. Joguets que foren fabricats a Ibi, la Vall del Joguet i molts altres tornen a fer-nos recordar un món analògic de jocs, imaginació, infància i diversió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

7 + eleven =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.