El Museu Valencià del Joguet, en col·laboració amb l’Associació Cultural Engafat d’Ibi, ha inaugurat aquest divendres 16 de juliol de 2021 a les 20:30h la V Edició de l’exposició artística col·lectiva Històries de Joguets.

En aquesta nova edició, els i les artistes ens porten una gran varietat d’obres realitzades en diferents formats com a vídeo, pintura, música, fotografia, escultures i moltes altres sorpreses. Un total de 35 obres exposades, 41 artistes participants i un col·lectiu molt interessant com a artista convidada: MonoDestudio. Es tracta d’un grup de professionals de la investigació soci-espacial que desenvolupen projectes d’acció col·lectiva per a la intervenció en l’espai públic, a través del concepte de “ciutat social”. A més, implementen l’acció participativa aplicada als estudis i intervenció en l’espai, així com el co-disseny de polítiques públiques per a les administracions.

Aquesta mostra podrà veure’s a la sala d’exposicions temporals del Museu fins a finals de setembre. En el catàleg dissenyat per Fran Rico i editat pel Museu, s’inclouen les obres, les ressenyes de tots els projectes, els textos comisarials i les interessants aportacions de MonoDestudio al debat de la recuperació del patrimoni industrial jogueter. Amb l’objectiu d’acostar els continguts als i les usuàries del Museu i generar diàleg sobre les obres exposades, el Museu programarà diferents activitats de mediació educativa al llarg d’aquests mesos. Tots els continguts es veuran reflectits en la nostra web https://www.museojuguete.com/ i perfil de xarxes socials @museovalencianodeljuguete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

15 − 1 =