Enguany el Museu Valencià del Joguet serà l’escenari d’un dels concerts de JAZZORAMA FESTIVAL. Concretament, el dissabte 28 de Maig a les 19:00h podrem gaudir de la música que ens porta María Gil Dúo. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Tindrem en directe a la flautista María Gil i el guitarrista Joan Soler que recullen una reformulació de la música de destacats intérprets de la tradició americana axí com d’altres autors contemporanis, i adapta altres músiques al llenguatge del jazz, tenint com a fils conductors la interacció i la improvisació. L’emotivitat i la delicadesa de la flauta i la veu de María juntament amb l’experimentada guitarra del mestre Soler creen un clima de perfecte equilibri de la tradició americana amb la sofisticació pròpia del jazz europeu.

JAZZORAMA és un festival Internacional que naix de la inquietud d’un jove gestor cultural i de la seua passió per la música i la seua terra. Un esdeveniment fresc, amb esperit jove i inclusiu, que ofereix al públic una programació de qualitat basada en les noves tendències musicals i artístiques. Un punt de trobada que reuneix  música, innovació i  diversió, estimulant els sentits de grans i xicotets, així com omplint de música els diversos llocs simbòlics i històrics d’un dels pobles amb més encant de l’interior d’Alacant. El festival s’emmarca en una confluència de camins entre mar i muntanya que dota a les nits de primavera d’un ambient especial en perfecta harmonia amb els ritmes del jazz. Organitzen Ajuntament d’Ibi, Teatre Riu, Numad Proculture i Centre cultural Salvador Miró.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

four + 18 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.