Com en cursos anteriors , l’assignatura optativa de 3r de l’ESO “ Cultura del Joguet” a càrrec del professor Jorge Coderch Calvo presenta mitjançant una exposició els treballs realitzats pel seu alumnat i pels de 3r ESO A i B, ja que enguany s’ha dut a terme una col·laboració amb l’assignatura de Biologia a càrrec de la professora Carmen Aznar Flor.

Fruit d’aquesta col·laboració s’han realitzat joguets basats en el temari de Biologia, integrant temàtiques transversals com el respecte al medi ambient a través del reciclatge i la inclusió a través del treball cooperatiu.

És per això que ens trobem figures “Lego” fabricades amb cartó reciclat , en les quals es poden apreciar els òrgans principals del cos humà o jocs de taula que posen a prova els coneixements adquirits en l’estudi dels volcans i el cos humà en general.

Tots aquests treballs integren les tècniques més tradicionals d’elaboració dels joguets amb les noves tecnologies com són les impressores 3D.

Aquesta assignatura creada fa tres anys per l’esmentat professor de Dibuix, continua col·laborant en el manteniment del llegat jogueter Iberut en estreta relació amb el Museu Valencià del Joguet d’Ibi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

6 + seventeen =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.