El dissabte 2 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre Infantil amb la presentació del llibre Rimes de Lluna. L’escriptora Antonia Rodenas, al costat de Yolanda Sabater i amb la col·laboració de Victoria Poveda, ens delectaren així amb una activitat per a tota la família.

Rimes de Lluna és el títol de la nova publicació de DEGOMAGOM, editorial pròxima i volguda, que ens porta quasi trenta anys després de veure la llum, les rimes i versos d’Antonia Rodenas. “Un clàssic de la literatura iniciàtica” segons el professor Ramón F. Llorens, està il·lustrat per Asun Balzola, qui “li va donar vida amb el seu traç fàcil, ple de color que convidava a aqueix viatge amb la lluna, el sol i algun caragol somiador” com indica la llibretera Ana Escarabajal.

Aquest poemari infantil dirigit de zero a sis anys va traspassar barreres de vendes i és present en els primers nivells educatius de les escoles. A més, apareix en les primeres guies de lectura de CEPLI (centre coordinador de la literatura infantil de la Universitat de Castella-la Manxa).

Degomagom i Plumier realitzaran la presentació aquest dissabte 2 d’abril a les 12:00h en el #MuseoValencianodelJuguete, entrada lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

sixteen + 17 =