El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus impulsat a tot el món pel Consell Internacional de Museus ICOM. Aquest any 2022 el lema triat és “El poder dels museus” en referència al potencial d’aquestes institucions per a provocar un canvi positiu en les seues comunitats. Des del Museu Valencià del Joguet ens unim a aquest lema i als objectius de Sostenibilitat, Digitalització i Educació de diferents maneres.

En primer lloc, promovem la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides com ara la creació d’aliances, la innovació i la reducció de les desigualtats. En segon lloc, apostem per l’accessibilitat i la digitalització a través del subtitulat d’audiovisuals, la creació de recursos digitals en la nostra web i l’atenció especialitzada a la diversitat funcional de col·lectius amb necessitats especials. En tercer lloc, creem comunitat amb les veïnes i veïns de la localitat fent-los partícips d’exposicions, xarrades i altres projectes. De la mateixa manera convidem a les persones que ens visiten des d’un altre llocs del món a endinsar-se en el patrimoni jogueter i gaudir d’ell. D’aquesta manera generem oportunitats per a l’aprenentatge a través de les visites acompanyades, projectes de mediació i curatorials.

Enguany els Museus del Joguet i de la Biodiversitat d’Ibi ens unim per a oferir diverses activitats i sorpreses el dia 22 de maig a partir de les 11h del matí.

Els protagonistes d’aquesta celebració seran:

Concert Ressonant Basuband: concert únic interpretat amb instruments construïts a partir de residus i objectes quotidians.

Teatre al carrer, amb la interpretació i animació del grup de teatre local FONT VIVA.

Activitats de Dinamització: es duran a terme activitats dinàmiques, lúdiques i participatives dirigides al públic familiar.

A més, hi haurà Jornada de Portes Obertes per a totes aquelles persones que vulgueu visitar-nos del dimecres 18 de maig al 22 de maig.

Veuen a celebrar-ho amb NOSOTR@S!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

19 + ten =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.